Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Опция за избиране на минимален рейтинг на партньор

Опция за избиране на минимален рейтинг на партньор

admin 25 март 2021

Уважаеми потребители,

Имаме удоволствието да Ви представим нова екстра за нашите ВИП потребители - вече могат да избират минималния рейтинг на партньорите, с които искат да играят белот.
Опцията се намира в профил, настройки, ВИП екстри и изглежда по този начин:



Използването и е по избор и преценка на потребителя.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


Виж по-стари
Top_player 27 март 2021

Много излишни коментари.... Който иска да си я ползва със здраве емотикона ама те едни играчи в червено... Ум да ти зайде емотикона емотикона емотикона

_KOTE_ 27 март 2021

Франки,хората които НЕ ЖЕЛАЯТ да играят с играчи с нисък рейт и БЕЗ ТАЗИ ОПЦИЯ пак НЯМА ДА ОСТАНАТ ПАРТОВЕ С ВАС НА МАСАТА, ЗАЩОТО ПОЧТИ ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ КАТО ВИДЯТ ЗЕЛЕН да им сяда парт,БЯГАТ ОТ МАСАТА КАТ ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН.
ВСЕКИ ИГРАЧ ТУК ИМА ИЗКОННО ПРАВО ДА ИЗБИРА ПАРТА СИ ПО РЕЙТ.
ВСЕКИ САМ ИЗБИРА С КОГО ИСКА ИЛИ НЕ ИСКА ДА ИГРАЕ.
Тази опция НЕ ограничава цялата маса т.е аз сега като съм задала червен до средата, ти не можеш да седнеш с мен парт ,ако си с рейт под средтата но ти можеш да ми седнеш ОПОНЕНТ НА МАСАТА защото опцията НЕ ТИ ОГРАНИЧАВА ВЛИЗАНЕТО НА САМАТА МАСА.
КАК ТОГАВА ЩЕ ЧАКАШ С ЧАСОВЕ КАТО ЗА МИНУТА ЩЕ ТИ ВЛЕЗЕ ДРУГ ЗЕЛЕН ПАРТ А ПРИ МЕН ЩЕ ВЛЕЗЕ ЧЕРВЕН ДО СРЕДАТА???
ГОДИНИ НАРЕД дневният турнир бе разделен ТОЧНО ПО РЕЙТ на група А червени и група Б зелени.
Що тогава никой не го приемаше за дискриминация?Всеки си знаеше спрямо рейта в коя група играе и толкоз.
Хората са въвели нещо УМНО което ти дава възможност да си избереш парт по рейтинг,вие тук оплювате БЕЗ ДОРИ ДА го разбирате.
Тези които нямат против да играят с нисък рейт ЛОГИЧНО НЯМА ДА СЛОЖАТ НИВО но тези които НЕ желаят да играят с нисък рейт ,в момента в който му седнеш парт ще избяга от масата и ти пак ще висиш да чакаш НОВ парт дори да я няма тази опция.
КАК НЕ ГО РАЗБИРАТЕ ТОВА НЕ МИ Е ЯСНО???

_KOTE_ 27 март 2021

Принцесо,не е забранено. Некултурно е но не е забранено. Аз виждам че негативно изказалите се срещу новата опция НЕ Я РАЗБИРАТ.По тази причина ПОДЧЕРТАВАМ С ГОЛЕМИ БУКВИ та ега разберат какво е всъщност нововъведението.Както изглежда те си мислят че ако примерно аз задам опцията,те няма да могат да влязат на масата което е тотална ГЛУПОСТ.
То е просто като фасул- и с новата опция и без нея, тези които НЕ желаят да играят със зелени ,ПАК НЯМА ДА ИГРАЯТ с тях, защото ако не могат да ги ограничат чрез новата опция,просто в момента в който им седне зелен парт ще избягат от мястото си.НЯМА как да принудиш червените да играят със зелени щом те НЕ ИСКАТ.
Вие принцесо лично, колко зелени парта имате?Не съм Ви забелязала с такива.Колко на брой са?

Aveline 28 март 2021

Здравейте и от мен не мога още много добре да пиша на Български затова ме извинете . Първо да предложа нещо което ще бъде много интерестно , отностно рейстинга направете така да имат цел играчите а не само да играят да чипове, примерно . Реитинга да се определя от нивото победи и загуби пр на победа се дават 10 т и когато стигант определена граница от точки от 1000 ставаш Ехсперт тоест можеш да играеш само със ехсперти и да има определено ниво на достигане примерно Свръх Ехсперт там ще могат да играят най добрите както те ще могад да играят на всякаде тоест давам за пример Аматюр от 0 до 500 т Майстор от 1000-2000 точки разбирач от 2000-4000т и тнн като се дават определени точки за победи пр ако Ехсперт падне от Аматюр се дават пр 20т на аматюра а ако бие ехсперта пр се дават 10т . Това което ви го давам за пример го има във много чужди сайтове за игра на карти което жъне голям успех и вече по тоци начин са се овеличили 100-кпато подребителите в тези сайтове .

Mona_mi 28 март 2021

Какъв ви е проблема бе, хора?!? Съвсем ясно ви се обясни, че опцията е пожелание и на който не му харесва не е длъжен да я ползва, и освен това е активна само за ВИП потребители! И за тези, които казват, че нямало да имат с кого да играят тези без рейтинг - ми те така или иначе и сега трудно успяват! Това е спестяване на време в ходене от маса на маса за “великите играчи”, които сядат да играят само с други “велики играчи”, така че не виждам за какво е целия рев! Опитват се да правят хората нещо за сайта, но явно преди ви харесваше повече, когато на никой не му дремеше какво мислите! Айде със здраве!

mila1511 28 март 2021

А защо не е така и за останалите игри?

AK80 30 март 2021

Докато не промените сървара рейтинга е излишен тука не ти дава сървара да анонсираш като добър играч всички сме зависими от посредственоста на сървара затова те смачква сървара виждма хора които играят побесняват викат такова нещо никъде в никакви игри не ми се случвало , е как да ти се случи като от 10 игри 7 пъти те бие някъкъв които няма представа от белот и на живо няма да си каже и терците ,а ти биеш само 3 игри много хора избягаха добри играчи именно затова и много добир играят на 1 к , а не по големите нива защото не виждат логика в играта на сървара

GoldenEye 01 април 2021

За мен това означава,че повече няма да ползвам сайта ви!

ЦАР 04 април 2021

AK80,

При нас играят играчи с многогодишен (14+ години) опит в белота. Искано е мнението им за алгоритъма в djagi.com и всички те твърдят, че е най-добрия сред всички конкуренти.
Няма проблем да продължите да пишете за това, но е добре да се разбере веднъж за винаги, че проблем със "сървъра" няма!
Отново моля да се пише само по темата!

AK80 04 април 2021

czar,
Аз не съм играл в други сайтове, но го сравнявам с играта на живо няма нищо общо както и да е разбрах няма да пиша повече за сървара ясно е

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 802 Мнения: 21076
Премахни рекламата